Uudis- ja korjausrakentaminen

Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen tarkoittaa rakennusluvanvaraista rakentamista eli uuden rakennuksen rakentamista tai olemassa olevan rakennuksen yhteyteen rakennettua uutta tilaa.

Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Oy:llä on vuosikymmenten kokemus erilaisten rakennushankkeiden toteutuksista. Pientalopuolella kokemusta on karttunut kymmenien omakotitalojen ja loma-asuntojen rakentamisesta.Teollisuuden ja toimitilarakentamisen puolelta kokemusta on aina ulkomaita myöten. Rakennamme vuosittain myös useita pienempiä uudiskohteita kuten autotalleja ja muita talousrakennuksia.

Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Oy on täyden palvelun rakennusliike, joka hoitaa kaikki tarvittavat urakoitsijan työnjohto- ja valvontatyöt. Otamme hoitaakseemme myös projektinjohtotehtäviä.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen kuvaa talonrakentamisen korjaustoimintaa. Korjausrakentamisessa usein poistetaan ja korjataan rakennukseen tai rakenteeseen syntyneitä ongelmia. Korjaamisessa tulee huomioida rakennuksen tai rakenteen luonne ja käyttötarkoitus. Korjaamiseen tulee aina ryhtyä riittävän ajoissa, mielellään heti, kun havaitaan pienikin ongelma tai puute, sillä pienestä ongelmasta paisuu viivyttelemällä usein isohko ongelma. Tällaisia ovat esim. pienet vesivuodot, jotka kastelevat rakenteita. Kun havaitaan vesivuoto, tulee se korjata heti, jolloin ei useinkaan tarvitse lähteä tekemään suurempia remontteja. Vesivuoto jatkuessaan pitkään aiheuttaa lähes poikkeuksetta kosteusvaurion, joka sopivassa lämpötilassa muodostuu homevaurioksi.

Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Oy hoitaa vaativatkin korjaus- ja saneerauskohteet ammattitaidolla.

Saneeraus

Saneeraus on rakennuksen, sen osan tai rakenteen rakentaminen uuteen käyttötarkoitukseen sekä vanhan korjaus entiseen kuntoonsa, jolloin rakennuksen alkuperäisyys pyritään palauttamaan. Saneerauksen suunnittelu tulee tehdä huolella ja siihen kannattaa käyttää ammattitaitoista suunnittelijaa ja rakentajaa esim. kun kylmä kellaritila saneerataan lämmitettäväksi asuintilaksi. Tälläisissa saneerauskohteissa väärin toteutetut rakenneratkaisut aiheuttavat helposti vakaviakin kosteus- ja homeongelmia.

Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Oy hoitaa vaativatkin korjaus- ja saneerauskohteet ammattitaidolla.

Remontit

Toteutamme remontteja asuin- ja liikehuoneissa, teollisuudessa, yksityistaloudessa ja kiinteistöosakeyhtiöissä ym.

Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Oy on monipuolisen kokemuksen omaava ja luotettava remonttienkin ammattilainen. Kokemus tuo rakennuttajalle monia etuja, joita kokematon tekijä ei tiedä eikä hallitse. Urakoitsijaa valittaessa kannattaa tutkia referenssikohteita.

Yhteydenotto